️ Kontrol kualitas
️ Kontrol kualitas
Tes ketegangan
Tes ketegangan
Tes ketegangan
Penguji tension digunakake kanggo nguji viskositas stiker bahan mentah, kanthi otomatis ngetung pasukan maksimal lan asil deformasi pasukan maksimal.
Penguji intensitas pecah otomatis kanthi otomatis
Penguji intensitas pecah otomatis kanthi otomatis
Test resistance break
Penguji intensitas break otomatis yaiku kanggo nguji nilai intensitas pecah saka karton bahan mentah. Iki nggunakake sinyal kanggo ngirim tekanan lan kanthi otomatis nahan nilai kekuatan patah maksimum nalika spesimen pecah.
Tes penetrasi termal pelindung pasuryan
Tes penetrasi termal pelindung pasuryan
Tester penetrasi termal
Penguji penetrasi termal minangka tes kanggo resistensi penetrasi termal saka helm weling, nguji manawa produk kasebut tembus cahya utawa ora diobong, kanggo ngenali kualitas bahan produk.
Kabeh Kategori