News
Undhang-undhang Meixin kanggo Pameran A + A Jerman
Januari 01, 1970
2

Dear Kabeh:

Piye kabare!

 

Aku arep ngundang sampeyan kabeh teka lan ndelengDuesseldorf (Pameran A+A Jerman), 5 NOV.--8 NOV 2019

Kita bakal nuduhake desain anyar lan menehi rega paling apik. lan Pls kindly cathetan booth kita No. 11J41-3.

We are looking forward kanggo ndeleng sampeyan ana ~ 

Matur nuwun lan salam hormat,

Panjenengan kanthi setya               


Dinas Ekspor

Meixin 

Jiangsu Meixin Optoelectronics Technology Co, Ltd

Kabeh Kategori