News
FABTECH yaiku November 11-14 ing Chicago
Januari 01, 1970
3

Dear Kabeh:

Piye kabare!

 

Aku arep ngundang sampeyan kabeh teka lan ndelengFABTECH is11-14 November ing Chicago

Kita bakal nuduhake desain anyar lan menehi rega paling apik. lan Pls kindly cathetan booth kita No. B15099.

We are looking forward kanggo ndeleng sampeyan ana ~ 

Matur nuwun lan salam hormat,

Panjenengan kanthi setya               


Dinas Ekspor

Meixin 

Jiangsu Meixin Optoelectronics Technology Co, Ltd

Kabeh Kategori