Helem Welding Auto Darkening
Helem Welding Auto Darkening
Topeng Welding LYG-R100R
Topeng Welding LYG-R100R
1.A all-round welding glasses. 2.With "weld","cut" and "grind" 3 Welding modes. 3.Add a mask can be welding mask,protect your eyes,face and neck.
  • Ringkesan
  • parameter
  • fitur
  • Packaging & Shipping
  • Video
  • Inquiry
Gedhe 1
Gedhe 2
Gedhe 3
Gedhe 4
Gedhe 5
Gedhe 1
Gedhe 2
Gedhe 3
Gedhe 4
Gedhe 5
  • Apik kanggo TIG MIG MMA, Aplikasi Plasma kanthi Fitur Grinding.
  • Window size“122.5mm*35mm with 2 Premium Sensors.
  • Tampilan warna sing luwih cetha1/1/1/2 Optica Clarity.
  • Tambah urip baterei.
  • Kenyamanan unggul kanthi gaya pivot Headband Inquire.
model:LYG-R100R
KoleksiLYR100
Ukuran Filter190.5mm × 77.5mm × 76.25mm
Area Tampilan Aktif122.5mm × 35mm
Shade CahayaDIN4
Peteng PetengDIN5~DIN9/DIN9~DIN13
Kontrol ShadeVariabel Eksternal
Ngalih Wektu3 / 10000S
Laras SensitivitasKontrol Stepless
Wektu tundha0.1S~0.8S
Power SupplyBatere li
Dirating Kapasitas Li-baterei600mAh
Baterei sing bisa digantiYa
suhu Operating-5℃ ~55
Sensor Arc2
Bahan TopengSilica Gel+ABS
Perlindhungan UV / IRDIN13
testOra Ana
Baterene entekYa
tlatahYa
CutYa
LEDOra Ana
Weker voltase sithik lampu abang urip kanggo ngelingake pangguna yen baterei kudu diganti ing wektu.
Digunakake kanggo nyetel nomer werna ing macem-macem mode kerja, imbuhan stepless.
Sensitivitas, pangaturan stepless miturut lingkungan kerja.
Wektu tundha, diatur miturut syarat proses welding.
Digunakake kanggo ngalih 3 mode kerja WELD / CUT / GRIND.
PAKET & PENGIRIMAN
Packing siji
undefined
1) Helm lan ikat kepala
undefined
2) Bungkus helm nganggo kantong plastik
undefined
3) Ngapusi warata 20 kothak werna ing ngisor karton
undefined
4) Sijine menyang 20 instruksi
undefined
5) Sijine 20 welding helm lan headbands menyang kasus packing
undefined
6) Kemasan: (725mm × 485mm × 430mm)
Ngurangi volume lan nambah nomer dibandhingake karo Packing siji (lawas)

Njaluk ing tutul
Kabeh Kategori