Helem Welding Auto Darkening
Helem Welding Auto Darkening
Auto Darkening Welding Helm LYG-V900B
Auto Darkening Welding Helm LYG-V900B
  • Ringkesan
  • parameter
  • fitur
  • aplikasi
  • Packaging & Shipping
  • Video
  • Inquiry
Gedhe 1
Gedhe 2
Gedhe 3
Gedhe 4
Gedhe 5
Gedhe 6
Gedhe 1
Gedhe 2
Gedhe 3
Gedhe 4
Gedhe 5
Gedhe 6
  • Apik kanggo TIG MIG MMA, Aplikasi Plasma kanthi Fitur Grinding.
  • Large window size“100mm*59.5mm with 4 Premium Sensors
  • Tampilan warna sing luwih cetha1/1/1/2 Optica Clarity.
  • Tambah urip baterei.
  • Kenyamanan unggul kanthi gaya pivot Headband Inquire.
model:LYG-V900B
KoleksiLY900B
Ukuran Filter120mm × 115mm × 10mm
Area Tampilan Aktif100mm × 59.5mm
Shade CahayaDIN4
Peteng PetengDIN5~9 / 9~13
Kontrol ShadePenyesuaian Digital
Ngalih Wektu1 / 10000S
Laras SensitivitasPenyesuaian Digital
Wektu tundha0.1S~0.8S,Penyesuaian Digital
Power SupplyLi-baterei & Solar
Dirating Kapasitas Li-baterei300mAh / Bisa diisi
Baterei sing bisa digantiOra Ana
suhu Operating-5℃ ~55
Sensor Arc4
Bahan TopengPA/PP
Perlindhungan UV / IRDIN13
testOra Ana
Baterene entekYa
tlatahYa
CutYa
LEDOra Ana
Layar tampilan LCD, nuduhake macem-macem parameter kerja saiki, mode kerja lan daya keluwihan baterei.
Digunakake kanggo ngalih 3 mode kerja WELD / CUT / GRIND.
Digunakake kanggo nyetel nomer werna ing macem-macem mode kerja, imbuhan stepless.
Uesd kanggo nyetel wektu tundha 10 mode.
Uesd kanggo nyetel wektu swithing 6 mode.
Charging indicator light, the charging process shows red, and it is green after full charge.
Magnetic suction charging interface, close to the automatic suction, to prevent poor contact caused by loose interface.
welding
pangolahan logam
PAKET & PENGIRIMAN
Packing siji
undefined
1) Helm lan ikat kepala
undefined
2) Bungkus helm nganggo kantong plastik
undefined
3) Ngapusi warata 20 kothak werna ing ngisor karton
undefined
4) Sijine menyang 20 instruksi
undefined
5) Sijine 20 welding helm lan headbands menyang kasus packing
undefined
6) Kemasan: (725mm × 485mm × 430mm)
Ngurangi volume lan nambah nomer dibandhingake karo Packing siji (lawas)

Njaluk ing tutul
Kabeh Kategori