Helem Welding Auto Darkening
Helem Welding Auto Darkening
Auto Darkening Welding Helm LYG-U400
Auto Darkening Welding Helm LYG-U400
  • Ringkesan
  • parameter
  • fitur
  • aplikasi
  • Packaging & Shipping
  • Inquiry
Gedhe 1
Gedhe 2
Gedhe 3
Gedhe 1
Gedhe 2
Gedhe 3
  • Apik kanggo TIG MIG MMA, Aplikasi Plasma kanthi Fitur Grinding.
  • Ukuran jendhela populer "92.5mm * 42.5mm kanthi 2 Sensor Premium
  • Tampilan warna sing luwih cetha1/1/1/2 Optica Clarity.
  • Tambah urip baterei.
  • Kenyamanan unggul kanthi gaya pivot Headband Inquire.
model: LYG-U400
Koleksi LY400
Ukuran Filter 110mm × 90mm × 9mm
Area Tampilan Aktif 92.5mm × 42.5mm
Shade Cahaya DIN4
Peteng Peteng DIN9~13
Kontrol Shade Internal Variable
Ngalih Wektu 3 / 10000S
Laras Sensitivitas Kontrol Stepless
Wektu tundha 0.1S / 0.8S
Power Supply Li-baterei & Solar
Dirating Kapasitas Li-baterei 600mAh
Baterei sing bisa diganti Ora Ana
suhu Operating -5℃ ~55
Sensor Arc 2
Bahan Topeng PA/PP
Perlindhungan UV / IR DIN13
test Ora Ana
Baterene entek Ora Ana
tlatah Ora Ana
Cut Ora Ana
LED Ora Ana
Used to adjust the color number under various working modes, stepless adjustment.
Sensitivitas, pangaturan stepless miturut lingkungan kerja.
Wektu tundha, diatur miturut syarat proses welding.
undefined
undefined
welding
undefined
undefined
pangolahan logam
PAKET & PENGIRIMAN
Packing siji
undefined
1) Helm lan ikat kepala
undefined
2) Bungkus helm nganggo kantong plastik
undefined
3) Ngapusi warata 20 kothak werna ing ngisor karton
undefined
4) Sijine menyang 20 instruksi
undefined
5) Sijine 20 welding helm lan headbands menyang kasus packing
undefined
6) Kemasan: (725mm × 485mm × 430mm)
Ngurangi volume lan nambah nomer dibandhingake karo Packing siji (lawas)
Njaluk ing tutul
Kabeh Kategori