Helem Welding Auto Darkening
Helem Welding Auto Darkening
Auto Darkening Welding Helm LYG-S400S
Auto Darkening Welding Helm LYG-S400S
  • Ringkesan
  • parameter
  • fitur
  • aplikasi
  • Packaging & Shipping
  • Video
  • Inquiry
Gedhe 1
Gedhe 2
Gedhe 1
Gedhe 2
  • Apik kanggo TIG MIG MMA, Aplikasi Plasma kanthi Fitur Grinding.
  • Ukuran jendhela gedhe "110mm * 60mm kanthi 2 Sensor Premium
  • Tampilan warna sing luwih cetha1/1/1/2 Optica Clarity.
  • Tambah urip baterei.
  • Kenyamanan unggul kanthi gaya pivot Headband Inquire.
model:LYG-S400S
KoleksiLY400S
Ukuran Filter138.4mm × 113.5mm × 9mm
Area Tampilan Aktif110mm × 60mm(异形)
Shade CahayaDIN4
Peteng PetengDIN9~DIN13
Kontrol ShadeVariabel Internal
Ngalih Wektu3 / 10000S
Laras SensitivitasKontrol Stepless
Wektu tundha0.1S~0.8S
Power SupplyLi-baterei & Solar
Dirating Kapasitas Li-baterei1200mAh
Baterei sing bisa digantiYa
suhu Operating-5℃ ~55
Sensor Arc2
Bahan TopengPP
Perlindhungan UV / IRDIN13
testOra Ana
Baterene entekOra Ana
tlatahOra Ana
CutOra Ana
LEDOra Ana
Digunakake kanggo nyetel nomer werna ing macem-macem mode kerja, imbuhan stepless.
Sensitivitas, pangaturan stepless miturut lingkungan kerja.
Wektu tundha, diatur miturut syarat proses welding.
welding
pangolahan logam
PAKET & PENGIRIMAN
Packing siji
undefined
1) Helm lan ikat kepala
undefined
2) Bungkus helm nganggo kantong plastik
undefined
3) Ngapusi warata 20 kothak werna ing ngisor karton
undefined
4) Sijine menyang 20 instruksi
undefined
5) Sijine 20 welding helm lan headbands menyang kasus packing
undefined
6) Kemasan: (725mm × 485mm × 430mm)
Ngurangi volume lan nambah nomer dibandhingake karo Packing siji (lawas)

Njaluk ing tutul
Kabeh Kategori