Helem Welding Auto Darkening
Helem Welding Auto Darkening
Auto Darkening Welding Helm LYG-P600L
Auto Darkening Welding Helm LYG-P600L
1.With big side windows, protect eyes and easy to observe the surrounding environment. 2.Multi-piece filter, all-round protection of the eyes.
  • Ringkesan
  • parameter
  • fitur
  • aplikasi
  • Packaging & Shipping
  • Video
  • Inquiry
Gedhe 1
Gedhe 2
Gedhe 3
Gedhe 4
Gedhe 1
Gedhe 2
Gedhe 3
Gedhe 4
  • Apik kanggo TIG MIG MMA, Aplikasi Plasma kanthi Fitur Grinding.
  • Ukuran jendhela populer "92.5mm * 42.5mm kanthi 2 Sensor Premium
  • Tampilan warna sing luwih cetha1/1/1/2 Optica Clarity.
  • Tambah urip baterei.
  • Kenyamanan unggul kanthi gaya pivot Headband Inquire.
model:LYG-P600L
KoleksiLY600L
Ukuran Filter110mm × 90mm × 9mm
Area Tampilan Aktif92.5mm × 42.5mm
Shade CahayaDIN4
Peteng PetengDIN9~13
Kontrol ShadeVariabel Eksternal
Ngalih Wektu3 / 10000S
Laras SensitivitasKontrol Stepless
Wektu tundha0.1S~0.8S
Power SupplyLi-baterei & Solar
Dirating Kapasitas Li-baterei1100mAh
Baterei sing bisa digantiYa
suhu Operating-5℃ ~55
Sensor Arc2
Bahan TopengPA/PP
Perlindhungan UV / IRDIN13
testYa
Baterene entekYa
tlatahYa
CutOra Ana
LEDYa


Tombol tes kanggo mriksa apa panyaring bisa digunakake kanthi bener
Weker voltase sithik lampu abang urip kanggo ngelingake pangguna yen baterei kudu diganti ing wektu.
Digunakake kanggo nyetel nomer werna ing macem-macem mode kerja, imbuhan stepless.
Sensitivitas, pangaturan stepless miturut lingkungan kerja.
Wektu tundha, diatur miturut syarat proses welding.
Used to switch 3 working modes of WELD/GRIND
Ganti batere.
undefined
undefined
welding
undefined
undefined
pangolahan logam
PAKET & PENGIRIMAN
Packing siji
undefined
1) Helm lan ikat kepala
undefined
2) Bungkus helm nganggo kantong plastik
undefined
3) Ngapusi warata 20 kothak werna ing ngisor karton
undefined
4) Sijine menyang 20 instruksi
undefined
5) Sijine 20 welding helm lan headbands menyang kasus packing
undefined
6) Kemasan: (725mm × 485mm × 430mm)
Ngurangi volume lan nambah nomer dibandhingake karo Packing siji (lawas)

Njaluk ing tutul
Kabeh Kategori