Helem Welding Auto Darkening
Helem Welding Auto Darkening
Auto Darkening Welding Helm LYG-J500A
Auto Darkening Welding Helm LYG-J500A
  • Ringkesan
  • parameter
  • fitur
  • aplikasi
  • Packaging & Shipping
  • Video
  • Inquiry
Gedhe 2
Gedhe 4
Gedhe 2
Gedhe 4
  • Apik kanggo TIG MIG MMA, Aplikasi Plasma kanthi Fitur Grinding.
  • Popular window size“92.5mm*42.5mm with 2 Premium Sensors.
  • Tampilan warna sing luwih cetha1/1/1/2 Optica Clarity.
  • Tambah urip baterei.
  • Kenyamanan unggul kanthi gaya pivot Headband Inquire.
model:LYG-J500A
KoleksiLY500A
Ukuran Filter110mm × 90mm × 9mm
Area Tampilan Aktif92.5mm × 42.5mm
Shade CahayaDIN4
Peteng PetengDIN9~13
Kontrol ShadeVariabel Eksternal
Ngalih Wektu3 / 10000S
Laras SensitivitasKontrol Stepless
Wektu tundha0.1S~0.8S
Power SupplyLi-baterei & Solar
Dirating Kapasitas Li-baterei600mAh
Baterei sing bisa digantiOra Ana
suhu Operating-5℃ ~55
Sensor Arc2
Bahan TopengPA/PP
Perlindhungan UV / IRDIN13
testOra Ana
Baterene entekOra Ana
tlatahYa utawa Ora
CutOra Ana
LEDOra Ana


Sensitivitas, pangaturan stepless miturut lingkungan kerja.
Delay time, adjusted according to welding proceess requirements.
Stepless adjustment to adjust shade.
undefined
undefined
welding
undefined
undefined
pangolahan logam
PAKET & PENGIRIMAN
Packing siji
undefined
1) Helm lan ikat kepala
undefined
2) Bungkus helm nganggo kantong plastik
undefined
3) Ngapusi warata 20 kothak werna ing ngisor karton
undefined
4) Sijine menyang 20 instruksi
undefined
5) Sijine 20 welding helm lan headbands menyang kasus packing
undefined
6) Kemasan: (725mm × 485mm × 430mm)
Ngurangi volume lan nambah nomer dibandhingake karo Packing siji (lawas)

Njaluk ing tutul
Kabeh Kategori