Helem Welding Auto Darkening
Helem Welding Auto Darkening
Auto Darkening Welding Helm LYG-29800
Auto Darkening Welding Helm LYG-29800
1.Big flip cover for installing filterswhich can be flipped up for easy viewing. 2.Large window with protective sheet to prevent splashes and protect worker safety.
  • Ringkesan
  • parameter
  • fitur
  • aplikasi
  • Packaging & Shipping
  • Video
  • Inquiry
Gedhe 1
Gedhe 2
Gedhe 3
Gedhe 1
Gedhe 2
Gedhe 3
  • Apik kanggo TIG MIG MMA, Aplikasi Plasma kanthi Fitur Grinding.
  • Ukuran jendhela populer "100mm * 59.5mm kanthi 4 Sensor Premium
  • Tampilan warna sing luwih cetha1/1/1/2 Optica Clarity.
  • Tambah urip baterei.
  • Kenyamanan unggul kanthi gaya pivot Headband Inquire.
model:LYG-29800
KoleksiLY800
Ukuran Filter133mm × 114mm × 10mm
Area Tampilan Aktif100mm × 59.5mm
Shade CahayaDIN4
Peteng PetengDIN5~9 / 9~13
Kontrol ShadeVariabel Internal
Ngalih Wektu1 / 10000S
Laras SensitivitasKontrol Stepless
Wektu tundha0.1S~0.8S
Power SupplyLi-baterei & Solar
Dirating Kapasitas Li-baterei1200mAh
Baterei sing bisa digantiYa
suhu Operating-5℃ ~55
Sensor Arc4
Bahan TopengPA/PP
Perlindhungan UV / IRDIN13
testYa
Baterene entekYa
tlatahYa
CutYa
LEDOra Ana


Tombol tes kanggo mriksa apa panyaring bisa digunakake kanthi bener.
Weker voltase sithik lampu abang urip kanggo ngelingake pangguna yen baterei kudu diganti ing wektu.
Digunakake kanggo nyetel nomer werna ing macem-macem mode kerja, imbuhan stepless.
Sensitivitas, pangaturan stepless miturut lingkungan kerja.
Wektu tundha, diatur miturut syarat proses welding.
Digunakake kanggo ngalih 3 mode kerja WELD / CUT / GRIND.
Ganti batere.
undefined
undefined
welding
undefined
undefined
pangolahan logam
PAKET & PENGIRIMAN
Packing siji
undefined
1) Helm lan ikat kepala
undefined
2) Bungkus helm nganggo kantong plastik
undefined
3) Ngapusi warata 20 kothak werna ing ngisor karton
undefined
4) Sijine menyang 20 instruksi
undefined
5) Sijine 20 welding helm lan headbands menyang kasus packing
undefined
6) Kemasan: (725mm × 485mm × 430mm)
Ngurangi volume lan nambah nomer dibandhingake karo Packing siji (lawas)

Njaluk ing tutul
Kabeh Kategori