Helem Welding Auto Darkening
Helem Welding Auto Darkening
Auto Darkening Welding Helm LYG-28800G
Auto Darkening Welding Helm LYG-28800G
1.With Filter tampilan luwih gedhe lan jendhela sisih amba, nglindhungi mata lan gampang kanggo Mirsani lingkungan lingkungan. 2.Multi-Piece Filter, kabeh-babak pangayoman saka mripat. 3. Wektu swithing dhuwur. 4. iyub-iyub nyetel ing sirah, gampang kanggo nyetel.
  • Ringkesan
  • parameter
  • fitur
  • aplikasi
  • Packaging & Shipping
  • Video
  • Inquiry
Gedhe 1
Gedhe 2
Gedhe 3
Gedhe 1
Gedhe 2
Gedhe 3
  • Apik kanggo TIG MIG MMA, Aplikasi Plasma kanthi Fitur Grinding.
  • Ukuran jendhela populer "109.5mm * 97mm kanthi 4 Sensor Premium
  • Tampilan warna sing luwih cetha1/1/1/2 Optica Clarity.
  • Tambah urip baterei.
  • Kenyamanan unggul kanthi gaya pivot Headband Inquire.
model:LYG-28800G
KoleksiLY800G
Ukuran Filter153.5mm × 120.5mm × 42mm
Area Tampilan Aktif109.5mm × 97mm
Shade CahayaDIN4
Peteng PetengDIN5~DIN9/DIN9~DIN13
Kontrol ShadeVariabel Eksternal
Ngalih Wektu1 / 10000S
Laras SensitivitasKontrol Stepless
Wektu tundha0.1S~0.8S
Power SupplyLi-baterei & Solar
Dirating Kapasitas Li-baterei300mAh / Bisa diisi
Baterei sing bisa digantiOra Ana
suhu Operating-5℃ ~55
Sensor Arc4
Bahan TopengPP
Perlindhungan UV / IRDIN13
testYa
Baterene entekYa
tlatahYa
CutYa
LEDYa
Tombol tes kanggo mriksa apa panyaring bisa digunakake kanthi bener
Weker voltase sithik lampu abang urip kanggo ngelingake pangguna yen baterei kudu diganti ing wektu.
Lampu indikator kerja ditampilake abang nalika ngisi daya lan ijo nalika kebak.
Antarmuka pengisian daya TYPE-C kanggo ngisi daya.
Sensitivitas, pangaturan stepless miturut lingkungan kerja.
Digunakake kanggo ngalih 3 mode kerja WELD / CUT / GRIND.
Wektu tundha, diatur miturut syarat proses welding.


undefined
undefined
welding
undefined
undefined
pangolahan logam
PAKET & PENGIRIMAN
Packing siji
undefined
1) Helm lan ikat kepala
undefined
2) Bungkus helm nganggo kantong plastik
undefined
3) Ngapusi warata 20 kothak werna ing ngisor karton
undefined
4) Sijine menyang 20 instruksi
undefined
5) Sijine 20 welding helm lan headbands menyang kasus packing
undefined
6) Kemasan: (725mm × 485mm × 430mm)
Ngurangi volume lan nambah nomer dibandhingake karo Packing siji (lawas)

Njaluk ing tutul
Kabeh Kategori