Helem Welding Auto Darkening
Helem Welding Auto Darkening
Auto Darkening Welding Helm LYG-27400
Auto Darkening Welding Helm LYG-27400
1.Small flip cover for installing filterswhich can be flipped up for easy viewing. 2.Large window with protective sheet to prevent splashes and protect worker safety.
  • Ringkesan
  • parameter
  • fitur
  • aplikasi
  • Packaging & Shipping
  • Video
  • Inquiry
Gedhe 1
Gedhe 2
Gedhe 3
Gedhe 4
Gedhe 1
Gedhe 2
Gedhe 3
Gedhe 4
  • Apik kanggo TIG MIG MMA, Aplikasi Plasma kanthi Fitur Grinding.
  • popular window size“92.5mm*42.5mm with 2 Premium Sensors.
  • Tampilan warna sing luwih cetha1/1/1/2 Optica Clarity.
  • Tambah urip baterei.
  • Kenyamanan unggul kanthi gaya pivot Headband Inquire.
model:LYG-27400
KoleksiLY400
Ukuran Filter110mm × 90mm × 9mm
Area Tampilan Aktif92.5mm × 42.5mm
Shade CahayaDIN4
Peteng PetengDIN9~13
Kontrol ShadeVariabel Internal
Ngalih Wektu3 / 10000S
Laras SensitivitasKontrol Stepless
Wektu tundha0.1S / 0.8S
Power SupplyLi-baterei & Solar
Dirating Kapasitas Li-baterei600mAh
Baterei sing bisa digantiOra Ana
suhu Operating-5℃ ~55
Sensor Arc2
Bahan TopengPA/PP
Perlindhungan UV / IRDIN13
testOra Ana
Baterene entekOra Ana
tlatahOra Ana
CutOra Ana
LEDOra Ana
Digunakake kanggo nyetel nomer werna ing macem-macem mode kerja, imbuhan stepless.
Sensitivitas, pangaturan stepless miturut lingkungan kerja.
Wektu tundha, diatur miturut syarat proses welding.
undefined
undefined
welding
undefined
undefined
pangolahan logam
PAKET & PENGIRIMAN
Packing siji
undefined
1) Helm lan ikat kepala
undefined
2) Bungkus helm nganggo kantong plastik
undefined
3) Ngapusi warata 20 kothak werna ing ngisor karton
undefined
4) Sijine menyang 20 instruksi
undefined
5) Sijine 20 welding helm lan headbands menyang kasus packing
undefined
6) Kemasan: (725mm × 485mm × 430mm)
Ngurangi volume lan nambah nomer dibandhingake karo Packing siji (lawas)

Njaluk ing tutul
Kabeh Kategori