Helem Welding Auto Darkening
Helem Welding Auto Darkening
Auto Darkening Welding Helm LYG-1980GK
Auto Darkening Welding Helm LYG-1980GK
  • Ringkesan
  • parameter
  • fitur
  • aplikasi
  • Packaging & Shipping
  • Video
  • Inquiry
Gedhe 1
Gedhe 2
Gedhe 1
Gedhe 2
  • Apik kanggo TIG MIG MMA, Aplikasi Plasma kanthi Fitur Grinding.
  • Ukuran jendhela gedhe "109.5mm * 97mm kanthi 4 Sensor Premium.
  • Tampilan warna sing luwih cetha1/1/1/2 Optica Clarity.
  • Tambah urip baterei.
  • Kenyamanan unggul kanthi gaya pivot Headband Inquire.
model:LY800G
Koleksi153.5mm × 120.5mm × 42mm
Ukuran Filter109.5mm × 97mm
Area Tampilan AktifDIN4
Shade CahayaDIN5~DIN9/DIN9~DIN13
Peteng PetengVariabel Eksternal
Kontrol Shade1 / 10000S
Ngalih WektuKontrol Stepless
Laras Sensitivitas0.1S~0.8S
Wektu tundhaLi-baterei & Solar
Power Supply300mAh / Bisa diisi
Dirating Kapasitas Li-batereiOra Ana
Baterei sing bisa diganti-5℃ ~55
suhu Operating4
Sensor ArcPP
Bahan TopengDIN13
Perlindhungan UV / IRYa
testYa
Baterene entekYa
tlatahYa
CutYa
LEDOra Ana


Tombol tes kanggo mriksa apa panyaring bisa digunakake kanthi bener
Weker voltase sithik lampu abang urip kanggo ngelingake pangguna yen baterei kudu diganti ing wektu.
Lampu indikator kerja ditampilake abang nalika ngisi daya lan ijo nalika kebak.
Antarmuka pengisian daya TYPE-C kanggo ngisi daya.
Sensitivitas, pangaturan stepless miturut lingkungan kerja.
Digunakake kanggo ngalih 3 mode kerja WELD / CUT / GRIND.
Wektu tundha, diatur miturut syarat proses welding.
undefined
undefined
welding
undefined
undefined
pangolahan logam
PAKET & PENGIRIMAN
Packing siji
undefined
1) Helm lan ikat kepala
undefined
2) Bungkus helm nganggo kantong plastik
undefined
3) Ngapusi warata 20 kothak werna ing ngisor karton
undefined
4) Sijine menyang 20 instruksi
undefined
5) Sijine 20 welding helm lan headbands menyang kasus packing
undefined
6) Kemasan: (725mm × 485mm × 430mm)
Ngurangi volume lan nambah nomer dibandhingake karo Packing siji (lawas)

Njaluk ing tutul
Kabeh Kategori