Helem Welding Auto Darkening
Helem Welding Auto Darkening
Auto Darkening Welding Helm LYG-1980GK
Auto Darkening Welding Helm LYG-1980GK
  • Ringkesan
  • parameter
  • fitur
  • aplikasi
  • Packaging & Shipping
  • Video
  • Inquiry
Gedhe 1
Gedhe 2
Gedhe 1
Gedhe 2
  • Apik kanggo TIG MIG MMA, Aplikasi Plasma kanthi Fitur Grinding.
  • Two window size“96mm*50mm with 2 Premium Sensors.
  • Tampilan warna sing luwih cetha1/1/1/2 Optica Clarity.
  • Tambah urip baterei.
  • Kenyamanan unggul kanthi gaya pivot Headband Inquire.
Tombol tes kanggo mriksa apa panyaring bisa digunakake kanthi bener
Weker voltase sithik lampu abang urip kanggo ngelingake pangguna yen baterei kudu diganti ing wektu.
Lampu indikator kerja ditampilake abang nalika ngisi daya lan ijo nalika kebak.
Antarmuka pengisian daya TYPE-C kanggo ngisi daya.
Sensitivitas, pangaturan stepless miturut lingkungan kerja.
Digunakake kanggo ngalih 3 mode kerja WELD / CUT / GRIND.
Wektu tundha, diatur miturut syarat proses welding.
model:LY800K
Koleksi161mm × 182.5mm × 105mm
Ukuran Filter96mm×50mm×2
Area Tampilan AktifDIN3
Shade CahayaDIN11
Peteng PetengOra Ana
Kontrol Shade1 / 10000S
Ngalih WektuKontrol Stepless
Laras Sensitivitas0.1S~0.8S
Wektu tundhaLi-baterei & Solar
Power Supply300mAh / Bisa diisi
Dirating Kapasitas Li-batereiOra Ana
Baterei sing bisa diganti-5℃ ~55
suhu Operating2
Sensor ArcPP
Bahan TopengDIN13
Perlindhungan UV / IRYa
testYa
Baterene entekYa
tlatahYa
CutYa
LEDOra Ana
undefined
undefined
welding
undefined
undefined
pangolahan logam
PAKET & PENGIRIMAN
Packing siji
undefined
1) Helm lan ikat kepala
undefined
2) Bungkus helm nganggo kantong plastik
undefined
3) Ngapusi warata 20 kothak werna ing ngisor karton
undefined
4) Sijine menyang 20 instruksi
undefined
5) Sijine 20 welding helm lan headbands menyang kasus packing
undefined
6) Kemasan: (725mm × 485mm × 430mm)
Ngurangi volume lan nambah nomer dibandhingake karo Packing siji (lawas)

Njaluk ing tutul
Kabeh Kategori