Helem Welding Auto Darkening
Helem Welding Auto Darkening
Auto Darkening Welding Helm LYG-W700
Auto Darkening Welding Helm LYG-W700
1.Wtih LED light of 2 modes . 2.With Polysilicon solar panels,use the welding arc light to power the product. 3.Can charge,DC5V charging interface to charge the battery inside the product. 4.With LED light of 2modes.
  • Ringkesan
  • parameter
  • fitur
  • aplikasi
  • Packaging & Shipping
  • Video
  • Inquiry
Gedhe 1
Gedhe 2
Gedhe 3
Gedhe 4
Gedhe 5
Gedhe 6
Gedhe 7
Gedhe 1
Gedhe 2
Gedhe 3
Gedhe 4
Gedhe 5
Gedhe 6
Gedhe 7
  • Apik kanggo TIG MIG MMA, Aplikasi Plasma kanthi Fitur Grinding.
  • Ukuran jendhela populer "98mm * 55mm kanthi 4 Sensor Premium
  • Tampilan warna sing luwih cetha1/1/1/2 Optica Clarity.
  • Tambah urip baterei.
  • Kenyamanan unggul kanthi gaya pivot Headband Inquire.
model:LYG-W700
KoleksiLY700
Ukuran Filter124.5mm × 100.5mm × 18mm
Area Tampilan Aktif98mm × 55mm
Shade CahayaDIN4
Peteng PetengDIN5~9/9~13
Kontrol ShadeVariabel Eksternal
Ngalih Wektu1 / 10000S
Laras SensitivitasVariabel Eksternal
Wektu tundha0.1S / 0.4S / 0.8S
Power SupplyLi-baterei & Solar
Dirating Kapasitas Li-baterei1200mAh
Baterei sing bisa digantiYa
suhu Operating-5 ℃ ~ 55 ℃
Sensor Arc4
Bahan TopengPA/PP
Perlindhungan UV / IRDIN16
testYa
Baterene entekYa
tlatahYa
CutYa
LEDOra Ana
Tombol tes kanggo mriksa apa panyaring bisa digunakake kanthi bener
Weker voltase sithik lampu abang urip kanggo ngelingake pangguna yen baterei kudu diganti ing wektu.
Digunakake kanggo nyetel nomer werna ing macem-macem mode kerja, imbuhan stepless.
Sensitivitas, pangaturan stepless miturut lingkungan kerja.
Wektu tundha, diatur miturut syarat proses welding.
Digunakake kanggo ngalih 3 mode kerja WELD / CUT / GRIND.
welding
pangolahan logam
PAKET & PENGIRIMAN
Packing siji
undefined
1) Helm lan ikat kepala
undefined
2) Bungkus helm nganggo kantong plastik
undefined
3) Ngapusi warata 20 kothak werna ing ngisor karton
undefined
4) Sijine menyang 20 instruksi
undefined
5) Sijine 20 welding helm lan headbands menyang kasus packing
undefined
6) Kemasan: (725mm × 485mm × 430mm)
Ngurangi volume lan nambah nomer dibandhingake karo Packing siji (lawas)

Njaluk ing tutul
Kabeh Kategori